SUGGESTIES
Asperges à la flamande
Asperges met garnalen
Asperges met Ibérico ham
voorgerecht 3 st.
hoofdgerecht 5 st. met peterselie aardappelen
MENU BRASSI
SOEP VAN DE DAG
OF
VOORGERECHTEN
Garnaalkroket
handgepelde garnalen – peterselie
Gravad lax zalm
zure room – mosterdkruid – brioche
Canard croustillant - salade
Bisque de homard
Avocado
vinagrocrunch – basilicum (v)
HOOFDGERECHTEN
Trio van sliptongetjes ‘’Meunière’’
Steak
peper, béarnaise of madeira
Filet Pur (+8)
peper, béarnaise of madeira
Vol-au-vent – hoevekip
bladerdeeg – mousseline
Catch of the day – chef’s way
Suggestie van de chef
wekelijks aangepast
Gekonfijte aubergine – tomatensalsa
parmezaan (v)
Les plats principaux sont servis avec:
handgesneden frietjes, polderpuree of peterselieaardappeltjes
SUPPLEMENTEN + 8
Foie Gras
“Rossini” bij filet pur of vol-au-vent
Kalfszwezeriken
bij filet pur of vol-au-vent
Truffe fraîche
bij filet pur of vol-au-vent
Tomatenslaatje
DESSERTEN
Crème brûlée
Dame blanche
Gâteau du jour
ELKE MIDDAG: 12:00 – 14:00
ELKE AVOND: behalve op vrijdag & zaterdag
18:00 – 19:00: laatste bestelling
23
soep van de dag + hoofdgerecht
25
voorgerecht + hoofdgerecht of hoofdgerecht + dessert
28
voorgerecht + hoofdgerecht + dessert
Incluant €10 en crédit de jeu
APEROBITES TO SHARE
Jamon Iberico ‘’Maldonado’’ 50gr. – bruschetta
Gegrilde witte pens – pikante mayo – uiencrunch
Inktvisringen – aïoli – gerookte paprika
Griekse olijven – groene kruiden
VOORGERECHTEN
In huis bereide garnaalkroketten – peterselie – citroen
Oostendse oesters 6st. – toppings – wolventand
Oostendse smeus – Handgepelde garnalen
polderaardappel – hoeve ei – beurre noisette
Terrine van ganzenlever
Gebakken ganzenlever
Duo van terrine en gebakken ganzenlever
Saumon Gravlax - crème aigre - aneth - brioche
Avocat - vinagro crunch - basilic ( V )
Suggestie van de chef
HOOFDGERECHTEN
Zeetong “Meunière” 2st. à 250 gr.
hoeveboter – peterselie
Catch of the day – chef’s way
Anguille zélandaise - braisée - herbes vertes
Aubergine – tomatensalsa – parmezaan (v)
Kalfszwerik – linguini – truffel
West-Vlaams rood – steak tartaar
West-Vlaams rood – filet pur
peper – béarnaise – madeira
Vol-au-vent - poulet fermier - pâte feuilletée - mousseline
CHEF’S FAVOURITE (2 pers.)
West-Vlaams rood – Côte à l’os
kropsla – béarnaise van pickles
Les plats principaux sont servis avec:
handgesneden frietjes, polderpuree of peterselieaardappeltjes
SUPPLEMENTEN
Foie Gras
“Rossini” bij filet pur of vol-au-vent
Kalfszwezerik
bij filet pur of vol-au-vent
Truffe fraîche
bij filet pur of vol-au-vent
Tomatenslaatje
MENU HOMARD
Bouteille de champagne Laurent - Perrier
Bisque de homard
Ou
Huîtres Ostendaises ( 6 pcs ) - garnitures - dent de loup
Ou
1 Garnaalkroket
2 x demi-homard "Belle - vue
Ou
Linguini avec homard entier à partager
Dame blanche
Ou
Crème Brûlée
Prix pour 2 personnes
150 - Bouteille de Laurent - Perrier Brut & 35 € de crédits de jeu inclus
170 - bouteille de Laurent - Perrier Millesime Brut 2008 et crédits de 45 € inclus
200 - bouteille de Laurent - Perrier La Cuvée Rosé Brut et crédits de 50 € inclus
Prix pour 4 personnes
300 - Bouteille de Laurent - Perrier Brut Magnum et 70 € de crédits de jeu inclus.
400 - Bouteille de Laurent - Perrier La Cuvée Rosé Brut Magnum & €100 de crédits de jeu inclus
Liever geen dessert?
Kies vrij 2 uit de 3 voorgerechten.
Onze kreeften zijn ook à la carte te verkrijgen aan dagprijs
DESSERTS
Crêpe Suzette
Dame Blanche
Sabayon
Coupe Colonel
Restaurant Brassi, vainqueur du 1er ‘Festival de la croquette de crevette’’
Avec plus de 3 000 visiteurs et plus de 25 000 croquettes de crevettes servies par les 11 restaurants participants, le premier festival de croquettes de crevettes à Oostende a connu un succès énorme.
Un jury professionnel composé de Gault&Millau et de Knack Weekend a couronné le Restaurant Brassi vainqueur du festival.

