Dagschotels

zaterdag 16 okt
Mixed grill brochette, gepofte aardappel in de pel

2 gerechten €20,00 / €22,50
3 gerechten €25,00

€10 speltegoed inbegrepen bij elke formule

Brassi Menu

Gegrilde zeekreeftjes met kruidenboter, tomaat & parelpasta

of
Salade ‘Folle’ met gerookte eend, gravad lax & gekonfijte ganzelever

&&&

Onglet van kalf met jonge worteltjes, sjalot & aardappelgratin
of
Op de graat gegaarde jonge tarbot met mousselinesaus & natuuraardappel

&&&

Crème brûlée
of
Moelleux au chocolat met vanille-ijs

€ 45,00

Voorgerechten

Tartaar van makreel met een gazpacho van tomaten

Oostendse Oesters « Creuses » 6st.

Hoeve ei met karnemelk-aardappel, handgepelde Oostendse garnalen

Cocktail van handgepelde Oostendse garnalen

Garnaalkroketten met handgepelde Oostendse garnalen

Bisque van strandkrabben en garnalen

Salade van zomergroenten, piccalilly veggi

Hoofdgerechten

Vol-au-vent van hoevekip

Caesar salad

Pasta met zeevruchten en pesto

Ravioli van geitenkaas met duo van mergpompoen veggi

Filet pur met béarnaise of pepersaus

Côte à l’os Burggraeve
( 1.2kg – 2 pers. ) Pepersaus of Béarnaise

Chateaubriand met warme groenten en Béarnaise
( 400g – 2 pers. )

Steak tartaar in de zaal bereid

Trio van slibtong “Meunière”

Roggevleugel met kappertjes

Kabeljauw
keuze tussen gebakken of gestoomd met een saus naar keuze: À l’Ostendaise – Sausje van groene kruiden – Fondue van tomaten