Daily Brassi Menu
behalve op feestdagen & de avond voorafgaand aan een feestdag
MIDDAG:
12:00 – 14:00
AVOND:
behalve op vrijdag, zaterdag
18:00 – 19:00: laatste bestelling
VOORGERECHTEN
SOEP VAN DE DAG
OF
VOORGERECHTEN
Garnaalkroket
handgepelde garnalen – peterselie
Caesar Salad
Oostends vissoepje
Vitello tonnato
HOOFDGERECHTEN
Trio van sliptongetjes ‘’Meunière’’
Steak
peper, béarnaise of madeira
Filet Pur (+9)
peper, béarnaise of madeira
Vol-au-vent – hoevekip
bladerdeeg – mousseline
Catch of the day – chef’s way
Suggestie van de chef
wekelijks aangepast
Burrata – tomaat – basilicum(v)
De hoofdgerechten worden geserveerd met:
handgesneden frietjes, polderpuree of peterselieaardappeltjes
DESSERTEN
Crème brûlée
Dame blanche
Taart van de dag
24
soep van de dag + hoofdgerecht
26
voorgerecht + hoofdgerecht of hoofdgerecht + dessert
29
voorgerecht + hoofdgerecht + dessert
Incl. € 10 speltegoed
A la carte - voorgerechten
APEROBITES TO SHARE
Jamon Ibérico pata negra – cristalbrood – tomaat
Gegrilde witte pens – pikante mayo – uiencrunch
Tempura van inktvis – aïoli – limoen
Huisgemaakte garnaalkroketjes (4) – peterselie – citroen
Huisgemaakte kaaskroketjes (4) – peterselie – citroen
Goujonettes – tartaar – limoen
Pastrami – pickles – fleur de sel
Ventresca ( tonijnbuik ) – tomaat – olijfolie
VOORGERECHTEN
Huisgemaakte garnaalkroketten (2) – citroen – peterselie
Oostendse oesters – toppings – oesterbrood
Burrata – tartaar van avocado – zuiderse tomaat
Gebakken foie gras – macaron – mango – jeneverbes – appel
Carpaccio van tonijn – langoustine – kruidenmarinade
Carpaccio van Wagyu France – rucola – parmesan
Hangepelde garnaal – kropsla – tomaat – eidooier
A la carte - Hoofdgerechten
HOOFDGERECHTEN
Zeetong ‘’Meunière’’ 2st. à 250 gr.
Catch of the day – chef’s way
Tataki van tonijn – quinoa – oosterse groenten
Babykreeft – belle vue / in de oven
Kalfsribstuk ‘’Grand – mère’’ – kalfsjus
Filet pur – saus naar keuze
Ribeye – saus naar keuze
Steak tartaar
Vol-au-vent – bladerdeeg – mousseline
Huisgemaakte garnaalkroketten (3) – citroen – peterselie
De hoofdgerechten worden geserveerd met:
handgesneden frietjes, polderpuree of peterselieaardappeltjes
Lobster Menu
Fles Champagne Laurent – Perrier
Kreeftensoep
Of
Oostendse oesters ( 6 st. ) – toppings – wolventand
Of
1 Garnaalkroket
2 x halve kreeft ‘Belle – vue’
Of
Linguini met hele kreeft to share
Dame blanche
Of
Crème Brûlée
Prijs voor 2 personen:
150 – Fles Laurent – Perrier Brut & € 35 speltegoed inbegrepen
170 – Fles Laurent – Perrier Millesime Brut 2008 & € 45 speltegoed inbegrepen
200 – Fles Laurent – Perrier La Cuvée Rosé Brut & € 50 speltegoed inbegrepen
Prijs voor 4 personen:
300 – Fles Laurent – Perrier Brut Magnum & € 70 speltegoed inbegrepen
400 – Fles Laurent – Perrier La Cuvée Rosé Brut Magnum & € 100 speltegoed inbegrepen
Liever geen dessert?
Kies vrij 2 uit de 3 voorgerechten.
Onze kreeften zijn ook à la carte te verkrijgen aan dagprijs
Desserten
Crème brûlée
Dame blanche
huisgemaakt ijs
Sabayon
Pistache ‘’Brassi’
Belgische aardbeien