Open 24/7

Incl. € 10 slots gaming credits

Lunch: 12:00 – 14:00
Dinner: 18:00 – 19:30 (laatste bestelling)

behalve op:
vrijdagavond, zaterdagavond,
 feestdagen & de avond voorafgaand aan een feestdag

 

VOORGERECHTEN

Soep van de dag

Carpaccio van tonijn
Huisgemaakte garnaalkroket – peterselie – citroen
Mini rundtartaar
Serrano ham & meloen

 

HOOFDGERECHTEN

Trio van sliptong ‘’Meunière’’
Catch of the day
Steak met saus naar keuze
Filet pur met saus naar keuze (+ € 9)
Vol-au-vent – bladerdeeg – mousseline
Suggestie van de chef

De hoofdgerechten worden geserveerd met:
handgesneden frietjes, polderpuree, peterselieaardappeltjes

 

DESSERTEN

Dame blanche
met versgedraaid vanille-ijs

 

Crème brûlée

Chef's Menu

€ 20 speltegoed inbegrepen


Carpaccio van kreeft

Appel – vanille – citroenkaviaar – appelbloesem
of
Gebakken ganzenlever
Mango – combava – honing – jeneverbessen-peultjes – amaretti

 

 

Vlaswijting
Asperges – tuinbonen – lentetruel – pompoen

 

 

Hoorn des overvloeds
Aardbei – basilicum – witte chocolade-ijs – pistache – amandel

 

 

 
driegangenmenu: € 55
of
viergangenmenu: € 69
 
 
 
Chef’s Menu is enkel beschikbaar op:
Vrijdagavond – zaterdagavond en zondagmiddag

A la carte - voorgerechten

VOORGERECHTEN

Huisgemaakte garnaalkroketten (2 st.) – peterselie – citroen

Oesters (6 st.) – toppings – oesterbrood

Sint-Jakobnootjes – cappuccino van knolselder – krokante groenten

Foie gras – mandarijn – melba – rode biet – framboos

Burrata – avocado – gekonfijte tomaat – basilicum

 

A la carte - Hoofdgerechten

HOOFDGERECHTEN

Zeetong (2 st. à 250 gr) ‘’Meunière’’ – hoeveboter – peterselie

Catch of the day – wijze van de chef

Filet pur – saus naar keuze

Steak tartaar

Côte à l’os – gegrild – saus naar keuze – 2 pers.

Vol-au-vent – hoevekip – bladerdeeg – mousseline

Paling in’t groen

Suggestie van de chef

Huisgemaakte garnaalkroketten (3 st.) – citroen – peterselie

 

De hoofdgerechten worden geserveerd met:
handgesneden frietjes, polderpuree of peterselie-aardappeltjes.

 

Lobster Menu

Fles Champagne Laurent–Perrier
***
Kreeftensoep
Of
Oostendse oesters (6 st.) – toppings – wolventand
Of
1 Garnaalkroket
***
2 x halve kreeft “Belle–vue”
Of
Linguini met hele kreeft to share
***
Dame blanche met vers gedraaid ijs
Of
Crème Catalane

 

Prijs voor 2 personen:
165 – Fles Laurent–Perrier Brut & € 35 speltegoed inbegrepen

Prijs voor 4 personen:
330 – Fles Laurent–Perrier Brut Magnum & € 70 speltegoed inbegrepen

Liever geen dessert?
Kies vrij 2 uit de 3 voorgerechten.
Onze kreeften zijn ook à la carte te verkrijgen aan dagprijs

 

 

 

Desserten

Café Glacé


Dame blanche
versgedraaid vanille-ijs

 

Sabayon

 

 

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.