Daily Brassi Menu

Daily Brassi Menu

behalve op feestdagen & de avond voorafgaand aan een feestdag

 

MIDDAG:

12:00 – 14:00

 
AVOND:

behalve op vrijdag, zaterdag
18:00 – 19:00: laatste bestelling

 

VOORGERECHTEN

SOEP VAN DE DAG
OF
VOORGERECHTEN

Garnaalkroket
handgepelde garnalen – peterselie

Caesar Salad

Oostends vissoepje

Vitello tonnato

 

HOOFDGERECHTEN

Trio van sliptongetjes ‘’Meunière’’

Steak
peper, béarnaise of madeira

Filet Pur (+9)
peper, béarnaise of madeira

Vol-au-vent – hoevekip
bladerdeeg – mousseline

Catch of the day – chef’s way

Suggestie van de chef
wekelijks aangepast

Burrata – tomaat – basilicum(v)

De hoofdgerechten worden geserveerd met:
handgesneden frietjes, polderpuree of peterselieaardappeltjes

 

DESSERTEN

Crème brûlée

Dame blanche

Taart van de dag

 

24

soep van de dag + hoofdgerecht

26

voorgerecht + hoofdgerecht of hoofdgerecht + dessert

29

voorgerecht + hoofdgerecht + dessert

Incl. € 10 speltegoed

 

A la carte - voorgerechten

APEROBITES TO SHARE

Jamon Ibérico pata negra – cristalbrood – tomaat

Gegrilde witte pens – pikante mayo – uiencrunch

Tempura van inktvis – aïoli – limoen

Huisgemaakte garnaalkroketjes (4) – peterselie – citroen

Huisgemaakte kaaskroketjes (4) – peterselie – citroen

Goujonettes – tartaar – limoen

Pastrami – pickles – fleur de sel

Ventresca ( tonijnbuik ) – tomaat – olijfolie


VOORGERECHTEN

Huisgemaakte garnaalkroketten (2) – citroen – peterselie

Oostendse oesters – toppings – oesterbrood

Burrata – tartaar van avocado – zuiderse tomaat

Gebakken foie gras – macaron – mango – jeneverbes – appel

Carpaccio van tonijn – langoustine – kruidenmarinade

Carpaccio van Wagyu France – rucola – parmesan

Hangepelde garnaal – kropsla – tomaat – eidooier

 

A la carte - Hoofdgerechten

HOOFDGERECHTEN

Zeetong ‘’Meunière’’ 2st. à 250 gr.

Catch of the day – chef’s way

Tataki van tonijn – quinoa – oosterse groenten

Babykreeft – belle vue / in de oven

Kalfsribstuk ‘’Grand – mère’’ – kalfsjus

Filet pur – saus naar keuze

Ribeye – saus naar keuze

Steak tartaar

Vol-au-vent – bladerdeeg – mousseline

Huisgemaakte garnaalkroketten (3) – citroen – peterselie


De hoofdgerechten worden geserveerd met:
handgesneden frietjes, polderpuree of peterselieaardappeltjes

 

 

Lobster Menu

Fles Champagne Laurent – Perrier

Kreeftensoep
Of
Oostendse oesters ( 6 st. )  –  toppings – wolventand
Of
1 Garnaalkroket

2 x halve  kreeft ‘Belle – vue’
Of
Linguini met hele kreeft to share

Dame blanche
Of
Crème Brûlée

Prijs voor 2 personen:
150 – Fles Laurent – Perrier Brut & € 35 speltegoed inbegrepen
170 – Fles Laurent – Perrier Millesime Brut 2008 & € 45 speltegoed inbegrepen
200 – Fles Laurent – Perrier La Cuvée Rosé Brut  & € 50 speltegoed inbegrepen

Prijs voor 4 personen:
300 – Fles Laurent – Perrier Brut Magnum & € 70 speltegoed inbegrepen
400 – Fles Laurent – Perrier La Cuvée Rosé Brut Magnum & € 100 speltegoed inbegrepen

Liever geen dessert?
Kies vrij 2 uit de 3 voorgerechten.
Onze kreeften zijn ook à la carte te verkrijgen aan dagprijs

 

Desserten

Crème brûlée

Dame blanche
huisgemaakt ijs

Sabayon

Pistache ‘’Brassi’

Belgische aardbeien

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.