Open 24/7

Brassi Casino x Gault&Millau 2024

We zijn vereerd te mogen mededelen dat Brassi Casino Restaurant een vermelding heeft gekregen in Gault&Millau 2024. 

Met een score van 12 op 20, getuigt deze prestigieuze erkenning van onze passie voor kwaliteit en ons streven naar het creëren van smaakvolle en memorabele gerechten.

Ons culinaire team, onder leiding van Chef Michiels, is vastberaden om gerechten te blijven creëren die niet alleen de smaakpapillen strelen, maar ook de waardering van onze gasten verdienen en dit 7 dagen op 7. 

Sluit je bij ons aan voor een gastronomisch avontuur en geniet van de voortreffelijke smaken die ons een plek hebben opgeleverd in de Gault&Millau-gids.

Dank je wel dat je deel uitmaakt van onze culinaire reis!

KERSTMENU

Beleef een betoverende
Kerstmis bij Brassi Casino

MENU

Hapje van de chef
Rolletje van gerookte paling
&
Carpaccio van Wagyu
Ganzenlever – krokantje van truffels – cress blaadjes – bloemblaadjes
&
Heilbot met drie bereidingen van grijze garnalen
Grijze garnalen – basilicum – wazabi
&
Gekonfijte fazantenborst
Krokantje met bospaddenstoelen – vijgen met veenbessen – maïs aardappel – kastanje
&
Kerstbûche op wijze van de chef
Roomijs van witte chocolade – vanillebiscuit – krokantje van tonka – chocolade- en karamelsaus
&
Koffie & versnaperingen

 

€ 95 p.p

(incl. € 30 speltegoed)

Planning voor de kerstperiode:

22.12, 23.12 & 24.12 (lunch): Kerstmenu & à la carte beschikbaar

24.12 (diner) & 25.12: enkel het Kerstmenu is beschikbaar

NEW YEAR’S EVE DELUXE

BRASSI GRAND CAFÉ
X
BRASSI CASINO RESTAURANT

Kwailiteitswijnen en water inbegrepen tot 00u30.
Live music & dance floor tot 1u00.

MENU

Coupe Laurent-Perrier Grand Siècle Itération N° 25

3 hapjes van de chef
zalm – kreeft

Gebakken ganzenlever & langoustinestaartjes
groene groenten – vlierbessen – maracuja

Zeebaars met Sint-Jakobsnoten & kaviaar
Noilly Prat – champignons – Belle de Fontenay – wakamé

Haasje van hertenkalf
rode kool – braambessen – girolles – spekjes – peer – gekonfijte aardappelen

Laatste genot van het jaar
biscuit – pistache – exotisch fruit – honing – duindoorn

Koffie & mignardises

Coupe Laurent-Perrier La Cuvée Brut om middernacht

 

€ 245 p.p.

(incl. € 75 speltegoed)

Incl. € 10 slots gaming credits

(enkel bij betaling met uw loyalty kaart)

 

Lunch: 12:00 – 14:00
Dinner: 18:00 – 19:30 (laatste bestelling)

behalve op:
vrijdagavond, zaterdagavond,
 feestdagen & de avond voorafgaand aan een feestdag

 

€27 p.p.

soep van de dag +  hoofdgerecht

 

€30 p.p.

voorgerecht +  hoofdgerecht

of

hoofdgerecht + dessert

 

€33 p.p.

voorgerecht +  hoofdgerecht + dessert

 

VOORGERECHTEN

Soep van de dag
Carpaccio van Holstein rund
Huisgemaakte garnaalkroket – peterselie – citroen
Mini rundstartaar
Tataki van zalm

 

 

HOOFDGERECHTEN

Trio van sliptong ‘’Meunière’’
Catch of the day
Steak met saus naar keuze
Filet pur met saus naar keuze (+ € 9)
Vol-au-vent – bladerdeeg – mousseline
Suggestie van de chef

De hoofdgerechten worden geserveerd met:
handgesneden frietjes, polderpuree, peterselieaardappeltjes

 

DESSERTEN

Dame blanche
met versgedraaid vanille-ijs

Crème brûlée
Mousse van praliné

 

Chef's Menu

€ 20 speltegoed inbegrepen Enkel bij betaling met uw loyalty kaart.
 
Carpaccio van tonijn & Sint-Jacobsschelpen
Mangalica – kaviaarroom – groentesliertjes
Duo van gebakken ganzen- en kalfslever
Pastinaak – gember – spinazie – jeneverbessen – honing – appel  
Gebakken rug van zonnevis
Krab – tomaten – paprika – tartaar van groenten  
Crème brûlée met amandel
Gekonfijte peer – zalf van pistaches – coulis van rood fruit

driegangenmenu: € 55
of
viergangenmenu: € 69

Chef’s Menu is enkel beschikbaar op:
vrijdag-  & zaterdagavond

A la carte - voorgerechten

VOORGERECHTEN

Huisgemaakte kreeftkroketten (2 st.)
Huisgemaakte garnaalkroketten (2 st.) – peterselie – citroen
Oesters (6 st.) – toppings – oesterbrood
Tomaat – handgepelde garnalen (1 s t.)
Gebakken ganzenlever – langoustines
Ravioli met kikkerbillen – escargots

 

 

A la carte - Hoofdgerechten

HOOFDGERECHTEN

Tomaat – handgepelde garnalen (2 s t.)
Huisgemaakte garnaalkroketten (3 st.) – citroen – peterselie
Zeetong (2 st. à 250 gr) ‘’Meunière’’ – hoeveboter – peterselie
Catch of the day – wijze van de chef
Filet pur (200 gr) – saus naar keuze
Steak tartaar
Côte à l’os – gegrild – saus naar keuze – 2 pers.
Vol-au-vent – hoevekip – bladerdeeg – mousseline
Suggestie van de chef

 

De hoofdgerechten worden geserveerd met:
handgesneden frietjes, polderpuree of peterselie-aardappeltjes.

 

Lobster Menu

Fles Champagne Laurent–Perrier
***
Oostendse oesters (6 st.) – toppings – wolventand
Of
1 Kreeftkroket
***
2 x halve kreeft “Belle–vue”
Of
2x halve kreeft “Thermidor”

***

Carpaccio van ananas – Limoncello – sorbe t ‘’pina colada’

 

 

Prijs voor 2 personen:
175 – Fles Laurent–Perrier Brut & € 35 speltegoed inbegrepen 

 

Prijs voor 4 personen:

350 – Fles Laurent–Perrier Brut Magnum & € 70 speltegoed inbegrepen

 

Liever geen dessert?
Neem 2 voorgerechten.

Onze kreeften zijn ook à la carte te verkrijgen aan dagprijs

 

Lobsters

KOUD
Carpaccio van kreeft
Vanille – appel – appelbloesem – krokantjes

Kreeft Belle Vue
2 sauzen – frisse sla – traditionele garnituren

WARM
Kreeft Thermidor
Paddenstoelen – dragon – sjalotjes – gegratineerd met 2 kazen

Kreeft armoricaine
Tomaten – look – cognac – witte wijn

Kreeft op wijze van de chef
Pistache – geklopte boter – sinaasappelen – frivole groenten – basilicum

Kreeft in de oven
Kruidenboter – zachte specerijen – gekonfijte tomaten – broccoli

Kreeft met linguine
Homardine saus – gekonfijte tomaten – look – sjalotjes

Desserten

Café glacé

Dame blanche
versgedraaid vanille-ijs

Crème brûlée

Coupe aardbei

 

 

Please confirm you are 21 years or older to enter.

Are you 21 years old and do you have a valid identity card or driving license? Then we welcome you to BWIN Casino Ostend. Admission is completely free. Anyone under 21 is not permitted to enter a landbased Casino.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.