Brassi Casino x Gault&Millau 2024
We zijn vereerd te mogen mededelen dat Brassi Casino Restaurant een vermelding heeft gekregen in Gault&Millau 2024.
Met een score van 12 op 20, getuigt deze prestigieuze erkenning van onze passie voor kwaliteit en ons streven naar het creëren van smaakvolle en memorabele gerechten.
Ons culinaire team, onder leiding van Chef Michiels, is vastberaden om gerechten te blijven creëren die niet alleen de smaakpapillen strelen, maar ook de waardering van onze gasten verdienen en dit 7 dagen op 7.
Sluit je bij ons aan voor een gastronomisch avontuur en geniet van de voortreffelijke smaken die ons een plek hebben opgeleverd in de Gault&Millau-gids.
Dank je wel dat je deel uitmaakt van onze culinaire reis!
KERSTMENU
Beleef een betoverende
Kerstmis bij Brassi Casino
MENU
Hapje van de chef
Rolletje van gerookte paling
&
Carpaccio van Wagyu
Ganzenlever – krokantje van truffels – cress blaadjes – bloemblaadjes
&
Heilbot met drie bereidingen van grijze garnalen
Grijze garnalen – basilicum – wazabi
&
Gekonfijte fazantenborst
Krokantje met bospaddenstoelen – vijgen met veenbessen – maïs aardappel – kastanje
&
Kerstbûche op wijze van de chef
Roomijs van witte chocolade – vanillebiscuit – krokantje van tonka – chocolade- en karamelsaus
&
Koffie & versnaperingen
€ 95 p.p
(incl. € 30 speltegoed)
Planning voor de kerstperiode:
22.12, 23.12 & 24.12 (lunch): Kerstmenu & à la carte beschikbaar
24.12 (diner) & 25.12: enkel het Kerstmenu is beschikbaar
NEW YEAR’S EVE DELUXE
BRASSI GRAND CAFÉ
X
BRASSI CASINO RESTAURANT
Kwailiteitswijnen en water inbegrepen tot 00u30.
Live music & dance floor tot 1u00.
MENU
Coupe Laurent-Perrier Grand Siècle Itération N° 25
–
3 hapjes van de chef
zalm – kreeft
–
Gebakken ganzenlever & langoustinestaartjes
groene groenten – vlierbessen – maracuja
–
Zeebaars met Sint-Jakobsnoten & kaviaar
Noilly Prat – champignons – Belle de Fontenay – wakamé
–
Haasje van hertenkalf
rode kool – braambessen – girolles – spekjes – peer – gekonfijte aardappelen
–
Laatste genot van het jaar
biscuit – pistache – exotisch fruit – honing – duindoorn
–
Koffie & mignardises
–
Coupe Laurent-Perrier La Cuvée Brut om middernacht
€ 245 p.p.
(incl. € 75 speltegoed)

Incl. € 10 slots gaming credits
(enkel bij betaling met uw loyalty kaart)
Lunch: 12:00 – 14:00
Dinner: 18:00 – 19:30 (laatste bestelling)
behalve op: vrijdagavond, zaterdagavond,
feestdagen & de avond voorafgaand aan een feestdag
€27 p.p.
soep van de dag + hoofdgerecht
€30 p.p.
voorgerecht + hoofdgerecht
of
hoofdgerecht + dessert
€33 p.p.
voorgerecht + hoofdgerecht + dessert
VOORGERECHTEN
Soep van de dag
Carpaccio van Holstein rund
Huisgemaakte garnaalkroket – peterselie – citroen
Mini rundstartaar
Tataki van zalm
HOOFDGERECHTEN
Trio van sliptong ‘’Meunière’’
Catch of the day
Steak met saus naar keuze
Filet pur met saus naar keuze (+ € 9)
Vol-au-vent – bladerdeeg – mousseline
Suggestie van de chef
De hoofdgerechten worden geserveerd met:
handgesneden frietjes, polderpuree, peterselieaardappeltjes
DESSERTEN
Dame blanche
met versgedraaid vanille-ijs
Crème brûlée
Mousse van praliné
Chef's Menu
Mangalica – kaviaarroom – groentesliertjes
A la carte - voorgerechten
VOORGERECHTEN
Huisgemaakte kreeftkroketten (2 st.)
Huisgemaakte garnaalkroketten (2 st.) – peterselie – citroen
Oesters (6 st.) – toppings – oesterbrood
Tomaat – handgepelde garnalen (1 s t.)
Gebakken ganzenlever – langoustines
Ravioli met kikkerbillen – escargots
A la carte - Hoofdgerechten
HOOFDGERECHTEN
Tomaat – handgepelde garnalen (2 s t.)
Huisgemaakte garnaalkroketten (3 st.) – citroen – peterselie
Zeetong (2 st. à 250 gr) ‘’Meunière’’ – hoeveboter – peterselie
Catch of the day – wijze van de chef
Filet pur (200 gr) – saus naar keuze
Steak tartaar
Côte à l’os – gegrild – saus naar keuze – 2 pers.
Vol-au-vent – hoevekip – bladerdeeg – mousseline
Suggestie van de chef
De hoofdgerechten worden geserveerd met:
handgesneden frietjes, polderpuree of peterselie-aardappeltjes.
Lobster Menu
Fles Champagne Laurent–Perrier
***
Oostendse oesters (6 st.) – toppings – wolventand
Of
1 Kreeftkroket
***
2 x halve kreeft “Belle–vue”
Of
2x halve kreeft “Thermidor”
***
Carpaccio van ananas – Limoncello – sorbe t ‘’pina colada’
Prijs voor 2 personen:
175 – Fles Laurent–Perrier Brut & € 35 speltegoed inbegrepen
Prijs voor 4 personen:
350 – Fles Laurent–Perrier Brut Magnum & € 70 speltegoed inbegrepen
Liever geen dessert?
Neem 2 voorgerechten.
Onze kreeften zijn ook à la carte te verkrijgen aan dagprijs
Lobsters
KOUD
Carpaccio van kreeft
Vanille – appel – appelbloesem – krokantjes
Kreeft Belle Vue
2 sauzen – frisse sla – traditionele garnituren
WARM
Kreeft Thermidor
Paddenstoelen – dragon – sjalotjes – gegratineerd met 2 kazen
Kreeft armoricaine
Tomaten – look – cognac – witte wijn
Kreeft op wijze van de chef
Pistache – geklopte boter – sinaasappelen – frivole groenten – basilicum
Kreeft in de oven
Kruidenboter – zachte specerijen – gekonfijte tomaten – broccoli
Kreeft met linguine
Homardine saus – gekonfijte tomaten – look – sjalotjes
Desserten
Café glacé
Dame blanche
versgedraaid vanille-ijs
Crème brûlée
Coupe aardbei