loader afbeelding

Kerst Menu

Beschikbaar op 23, 24, 25 & 26 december

 

Coupe Champagne
&
Als “Hapje van de chef”
Panna cotta van langoustines – coulis van basilicum
&
Krokantje van krab
King krab – komkommer – mango – Granny Smith – strandkrab
&
Gebakken Sint-Jacobs nootjes
Capuccino van knolselder – crunchy van groenten
&
Gekonfijte fazantenborst in kleedje van groene kool
Peer – kastanje – vijgen – veenbessen – truffels
&
Hoorn des overvloeds
Witte chocolade – tropische vruchten – mascarpone – frambozen

€ 85
incl. € 25 spelkrediet

 

Daily Brassi Menu

behalve op feestdagen & de avond voorafgaand aan een feestdag

 

MIDDAG:

12:00 – 14:00

 
AVOND:

behalve op vrijdag, zaterdag
18:00 – 19:00: laatste bestelling

 

VOORGERECHTEN

Soep van de dag

Garnaalkroket
peterselie – citroen

Bisque van garnalen

Carpaccio
parmezaan – rucola

Tataki van zalm

 

HOOFDGERECHTEN

Trio van sliptong ”Meunière”

Catch of the day

Steak met saus naar keuze

Filet pur met saus naar keuze (+ €9)

Vol-au-vent
bladerdeeg – mousseline

Suggestie van de chef

De hoofdgerechten worden geserveerd met:
handgesneden frietjes, polderpuree, peterselieaardappeltjes

 

DESSERTEN

Crème brûlée

Dame blanche
Versgedraaid vanille-ijs

Café glacé

 

24

soep van de dag + hoofdgerecht

26

voorgerecht + hoofdgerecht of hoofdgerecht + dessert

29

voorgerecht + hoofdgerecht + dessert

Incl. € 10 speltegoed

 

A la carte - voorgerechten

VOORGERECHTEN

Huisgemaakte garnaalkroketten (2 st.) – peterselie – citroen

Oesters (6 st.) – toppings – oesterbrood

Handgepelde garnalen – kropsla – tomaat tricolor

Foie gras – mandarijn – melba – rode biet – framboos

Ceviche van zeebaars – yuzu – krokante groenten – zeekraal

Burrata – avocado – gekonfijte tomaat – basilicum

 

 

A la carte - Hoofdgerechten

HOOFDGERECHTEN

Zeetong (2 st. à 250 gr) ‘’Meunière’’ – hoeveboter – peterselie

Catch of the day – wijze van de chef

Kalfsribstuk ‘’Grand-mère’’ – kalfsjus

Filet pur – saus naar keuze

Steak tartaar

Côte à l’os – gegrild – saus naar keuze – 2 pers.

Vol-au-vent – hoevekip – bladerdeeg – mousseline

Vol-au-vent royal – kalfszwezerik

Linguini – truffel

Linguini – truffel – kalfszwezerik

Huisgemaakte garnaalkroketten (3 st.) – citroen – peterselie

 

De hoofdgerechten worden geserveerd met:
handgesneden frietjes, polderpuree of peterselie-aardappeltjes.

 

Lobster Menu

Fles Champagne Laurent – Perrier

Kreeftensoep
Of
Oostendse oesters ( 6 st. )  –  toppings – wolventand
Of
1 Garnaalkroket

2 x halve  kreeft ‘Belle – vue’
Of
Linguini met hele kreeft to share

Dame blanche met vers gedraaid ijs
Of
Crème catalane

Prijs voor 2 personen:
150 – Fles Laurent – Perrier Brut & € 35 speltegoed inbegrepen
170 – Fles Laurent – Perrier Millesime Brut 2008 & € 45 speltegoed inbegrepen
200 – Fles Laurent – Perrier La Cuvée Rosé Brut  & € 50 speltegoed inbegrepen

Prijs voor 4 personen:
300 – Fles Laurent – Perrier Brut Magnum & € 70 speltegoed inbegrepen
400 – Fles Laurent – Perrier La Cuvée Rosé Brut Magnum & € 100 speltegoed inbegrepen

Liever geen dessert?
Kies vrij 2 uit de 3 voorgerechten.
Onze kreeften zijn ook à la carte te verkrijgen aan dagprijs

 

Desserten

Crème brûlée

Dame blanche
Versgedraaid vanille-ijs

Sabayon

 

 

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.