
Incl. € 10 slots gaming credits
(enkel bij betaling met uw loyalty kaart)
Lunch: 12:00 – 14:00
Dinner: 18:00 – 19:30 (laatste bestelling)
behalve op: vrijdagavond, zaterdagavond,
feestdagen & de avond voorafgaand aan een feestdag
€27 p.p.
soep van de dag + hoofdgerecht
€30 p.p.
voorgerecht + hoofdgerecht
of
hoofdgerecht + dessert
€33 p.p.
voorgerecht + hoofdgerecht + dessert
VOORGERECHTEN
Soep van de dag
Carpaccio van Holstein rund
Huisgemaakte garnaalkroket – peterselie – citroen
Mini rundstartaar
Tataki van zalm
HOOFDGERECHTEN
Trio van sliptong ‘’Meunière’’
Catch of the day
Steak met saus naar keuze
Filet pur met saus naar keuze (+ € 9)
Vol-au-vent – bladerdeeg – mousseline
Suggestie van de chef
De hoofdgerechten worden geserveerd met:
handgesneden frietjes, polderpuree, peterselieaardappeltjes
DESSERTEN
Dame blanche
met versgedraaid vanille-ijs
Crème brûlée
Mousse van praliné
Chef's Menu
€ 20 speltegoed inbegrepen
(enkel bij betaling met uw loyalty kaart)
Javanais van verse tonijn en Sint-Jacobsnootjes
Avocado – zalmforeleitjes – steureitjes – sla met verse kruiden
of
Ganzenlever met langoustines
Timut peper – vlierbessen – maracuja – sluimererwtjes – krokante prei
Gebakken tarbot met oestersroom
Tempura van oesters – groene asperges – krab – lamsoren
Verloren brood met twee pruimen
Reine Claude-pruimen – Altesse-pruimen – kiwi – kaneelijsroom – briochebrood
A la carte - voorgerechten
VOORGERECHTEN
Huisgemaakte kreeftkroketten (2 st.)
Huisgemaakte garnaalkroketten (2 st.) – peterselie – citroen
Oesters (6 st.) – toppings – oesterbrood
Tomaat – handgepelde garnalen (1 s t.)
Gebakken ganzenlever – langoustines
Ravioli met kikkerbillen – escargots
A la carte - Hoofdgerechten
HOOFDGERECHTEN
Tomaat – handgepelde garnalen (2 s t.)
Huisgemaakte garnaalkroketten (3 st.) – citroen – peterselie
Zeetong (2 st. à 250 gr) ‘’Meunière’’ – hoeveboter – peterselie
Catch of the day – wijze van de chef
Filet pur (200 gr) – saus naar keuze
Steak tartaar
Côte à l’os – gegrild – saus naar keuze – 2 pers.
Vol-au-vent – hoevekip – bladerdeeg – mousseline
Suggestie van de chef
De hoofdgerechten worden geserveerd met:
handgesneden frietjes, polderpuree of peterselie-aardappeltjes.
Lobster Menu
Fles Champagne Laurent–Perrier
***
Oostendse oesters (6 st.) – toppings – wolventand
Of
1 Kreeftkroket
***
2 x halve kreeft “Belle–vue”
Of
2x halve kreeft “Thermidor”
***
Carpaccio van ananas – Limoncello – sorbe t ‘’pina colada’
Prijs voor 2 personen:
175 – Fles Laurent–Perrier Brut & € 35 speltegoed inbegrepen
Prijs voor 4 personen:
350 – Fles Laurent–Perrier Brut Magnum & € 70 speltegoed inbegrepen
Liever geen dessert?
Neem 2 voorgerechten.
Onze kreeften zijn ook à la carte te verkrijgen aan dagprijs
Lobsters
KOUD
Carpaccio van kreeft
Vanille – appel – appelbloesem – krokantjes
Kreeft Belle Vue
2 sauzen – frisse sla – traditionele garnituren
WARM
Kreeft Thermidor
Paddenstoelen – dragon – sjalotjes – gegratineerd met 2 kazen
Kreeft armoricaine
Tomaten – look – cognac – witte wijn
Kreeft op wijze van de chef
Pistache – geklopte boter – sinaasappelen – frivole groenten – basilicum
Kreeft in de oven
Kruidenboter – zachte specerijen – gekonfijte tomaten – broccoli
Kreeft met linguine
Homardine saus – gekonfijte tomaten – look – sjalotjes
Desserten
Café glacé
Dame blanche
versgedraaid vanille-ijs
Crème brûlée
Coupe aardbei