
Incl. € 10 slots gaming credits
Lunch: 12:00 – 14:00
Dinner: 18:00 – 19:30 (laatste bestelling)
behalve op: vrijdagavond, zaterdagavond,
feestdagen & de avond voorafgaand aan een feestdag


VOORGERECHTEN
Soep van de dag
Huisgemaakte garnaalkroket
peterselie – citroen
Gerookte zalm – toast – citroen
Aziatische salade
HOOFDGERECHTEN
Trio van sliptong ”Meunière”
Catch of the day
Onglet met saus naar keuze
Filet pur met saus naar keuze (+ €9)
Balletjes in tomatensaus
Vol-au-vent
bladerdeeg – mousseline
Suggestie van de chef
De hoofdgerechten worden geserveerd met:
handgesneden frietjes, polderpuree, peterselieaardappeltjes
DESSERTEN
Tiramisu
Dame blanche
Versgedraaid vanille-ijs
Chef's Menu
€ 20 speltegoed inbegrepen
Trilogie van Sint-Jacobsnootjes
terrine – carpaccio – gegrild – waterkers
of/en
Gebakken langoustinestaartjes met 8 kruiden
groentensliertjes – capellini – vadouvan
–
Op zijn vel gebakken skrei
scheermessen – grijze garnalen – spinazie – coulis van gambas
–
Wentelteefje van peperkoek
mango – peer – vijgen – passie vruchten
driegangenmenu: € 55 of viergangenmenu: € 69
A la carte - voorgerechten
VOORGERECHTEN
Huisgemaakte garnaalkroketten (2 st.) – peterselie – citroen
Oesters (6 st.) – toppings – oesterbrood
Sint-Jakobnootjes – cappuccino van knolselder – krokante groenten
Foie gras – mandarijn – melba – rode biet – framboos
Burrata – avocado – gekonfijte tomaat – basilicum
A la carte - Hoofdgerechten
HOOFDGERECHTEN
Zeetong (2 st. à 250 gr) ‘’Meunière’’ – hoeveboter – peterselie
Catch of the day – wijze van de chef
Filet pur – saus naar keuze
Steak tartaar
Côte à l’os – gegrild – saus naar keuze – 2 pers.
Vol-au-vent – hoevekip – bladerdeeg – mousseline
Paling in’t groen
Suggestie van de chef
Huisgemaakte garnaalkroketten (3 st.) – citroen – peterselie
De hoofdgerechten worden geserveerd met:
handgesneden frietjes, polderpuree of peterselie-aardappeltjes.
Lobster Menu
Fles Champagne Laurent–Perrier
***
Kreeftensoep
Of
Oostendse oesters (6 st.) – toppings – wolventand
Of
1 Garnaalkroket
***
2 x halve kreeft “Belle–vue”
Of
Linguini met hele kreeft to share
***
Dame blanche met vers gedraaid ijs
Of
Crème Catalane
Prijs voor 2 personen:
165 – Fles Laurent–Perrier Brut & € 35 speltegoed inbegrepen
Prijs voor 4 personen:
330 – Fles Laurent–Perrier Brut Magnum & € 70 speltegoed inbegrepen
Liever geen dessert?
Kies vrij 2 uit de 3 voorgerechten.
Onze kreeften zijn ook à la carte te verkrijgen aan dagprijs
Desserten
Café Glacé
Dame blanche
versgedraaid vanille-ijs
Sabayon