SUGGESTIES
Asperges à la flamande
Asperges met garnalen
Asperges met Ibérico ham
voorgerecht 3 st.
hoofdgerecht 5 st. met peterselie aardappelen
BRASSI DAILY MENU
SOEP VAN DE DAG
OF
VOORGERECHTEN
Garnaalkroket
handgepelde garnalen – peterselie
Gravad lax zalm
zure room – mosterdkruid – brioche
Crispy duck – salade
Kreeftensoep
Avocado
vinagrocrunch – basilicum (v)
HOOFDGERECHTEN
Trio van sliptongetjes ‘’Meunière’’
Steak
peper, béarnaise of madeira
Filet Pur (+8)
peper, béarnaise of madeira
Vol-au-vent – hoevekip
bladerdeeg – mousseline
Catch of the day – chef’s way
Suggestie van de chef
wekelijks aangepast
Gekonfijte aubergine – tomatensalsa
parmezaan (v)
De hoofdgerechten worden geserveerd met:
handgesneden frietjes, polderpuree of peterselieaardappeltjes
SUPPLEMENTEN + 8
Foie Gras
“Rossini” bij filet pur of vol-au-vent
Kalfszwezeriken
bij filet pur of vol-au-vent
Verse truffel
bij filet pur of vol-au-vent
Tomatenslaatje
DESSERTEN
Crème brûlée
Dame blanche
Taart van de dag
ELKE MIDDAG: 12:00 – 14:00
ELKE AVOND: behalve op vrijdag & zaterdag
18:00 – 19:00: laatste bestelling
23
soep van de dag + hoofdgerecht
25
voorgerecht + hoofdgerecht of hoofdgerecht + dessert
28
voorgerecht + hoofdgerecht + dessert
Incl. € 10 speltegoed
APEROBITES TO SHARE
Jamon Iberico ‘’Maldonado’’ 50gr. – bruschetta
Gegrilde witte pens – pikante mayo – uiencrunch
Inktvisringen – aïoli – gerookte paprika
Griekse olijven – groene kruiden
VOORGERECHTEN
In huis bereide garnaalkroketten – peterselie – citroen
Oostendse oesters 6st. – toppings – wolventand
Oostendse smeus – Handgepelde garnalen
polderaardappel – hoeve ei – beurre noisette
Terrine van ganzenlever
Gebakken ganzenlever
Duo van terrine en gebakken ganzenlever
Gravad lax zalm – zure room – dille – brioche
Avocado – vinagrocrunch – basilicum
Suggestie van de chef
HOOFDGERECHTEN
Zeetong “Meunière” 2st. à 250 gr.
hoeveboter – peterselie
Catch of the day – chef’s way
Zeeuwse paling – gesmoord – groene kruiden
Aubergine – tomatensalsa – parmezaan (v)
Kalfszwerik – linguini – truffel
West-Vlaams rood – steak tartaar
West-Vlaams rood – filet pur
peper – béarnaise – madeira
Vol-au-vent – hoevekip – bladerdeeg – mousseline
CHEF’S FAVOURITE (2 pers.)
West-Vlaams rood – Côte à l’os
kropsla – béarnaise van pickles
De hoofdgerechten worden geserveerd met:
handgesneden frietjes, polderpuree of peterselieaardappeltjes
SUPPLEMENTEN
Foie Gras
“Rossini” bij filet pur of vol-au-vent
Kalfszwezerik
bij filet pur of vol-au-vent
Verse truffel
bij filet pur of vol-au-vent
Tomatenslaatje
LOBSTER MENU
Fles Champagne Laurent – Perrier
Kreeftensoep
Of
Oostendse oesters ( 6 st. ) – toppings – wolventand
Of
1 Garnaalkroket
2 x halve kreeft ‘Belle – vue’
Of
Linguini met hele kreeft to share
Dame blanche
Of
Crème Brûlée
Prijs voor 2 personen:
150 – Fles Laurent – Perrier Brut & € 35 speltegoed inbegrepen
170 – Fles Laurent – Perrier Millesime Brut 2008 & € 45 speltegoed inbegrepen
200 – Fles Laurent – Perrier La Cuvée Rosé Brut & € 50 speltegoed inbegrepen
Prijs voor 4 personen:
300 – Fles Laurent – Perrier Brut Magnum & € 70 speltegoed inbegrepen
400 – Fles Laurent – Perrier La Cuvée Rosé Brut Magnum & € 100 speltegoed inbegrepen
Liever geen dessert?
Kies vrij 2 uit de 3 voorgerechten.
Onze kreeften zijn ook à la carte te verkrijgen aan dagprijs
SWEETS
Crêpe Suzette
Dame Blanche
Sabayon
Coupe Colonel
Restaurant Brassi winnaar van het Garnaalkrokettenfestival 2021
Met meer dan 3.000 bezoekers en meer dan 25.000 garnaalkroketten geserveerd door de elf deelnemende restaurants is het eerste Garnaalkrokettenfestival in Zaal Wellington uitgegroeid tot een overrompelend succes.
Een professionele jury van Gault&Millau en Knack Weekend bekroonde Restaurant Brassi winnaar van het festival.

