Een unieke
dinner ervaring

Iedere dag geopend:
12:00 – 14:00
18:00 – 23:00

Vrijdag & zaterdag:
12:00 – 14:00
18:00 – 24:00

Dagschotel

donderdag 16 sep
Gefrituurde wijting met tartaarsaus

De dagschotel is elke dag
beschikbaar tot 20:00
Behalve: vrijdag- en zaterdagavond

Brassi Menu

Galantine van kalfszwezerik,
ganzenlever en “la belle flamande” hoevekip
of
3 Warme Ostendaise oesters met een
coulis van prei en groene asperges

&&&

Millefeuille van roggevleugel,
groene kool en krab, gedroogde Gandaham
of
Filet pur Rossini

&&&

Cheesecake met een
espuma van passievruchten
of
Beignets van chocolade met
whisky en saffraan, vanille ijs

€ 45,00

Dagschotels

vrijdag 17 sep
Slibtongen met puree
zaterdag 18 sep
Roggevleugel met kappertjes, geplette aardappel
zondag 19 sep
Steak met choronsaus, frietjes
maandag 20 sep
Vispannetje
dinsdag 21 sep
Filet van konijn met graanmosterd
woensdag 22 sep
Steak met champignons, frietjes

2 gerechten €20,00 / €22,50
3 gerechten €25,00

€10 speltegoed inbegrepen bij elke formule

À la carte

Voorgerechten

Tartaar van makreel met een gazpacho van tomaten

Galantine van kalfszwezerik, ganzenlever en hoevekip « La Belle Flamande »

3 Warme Oostendse Oesters coulis van prei en groene asperges

Oostendse Oesters « Creuses » 6st.

Hoeve ei met karnemelk-aardappel, handgepelde Oostendse garnalen

Cocktail van handgepelde Oostendse garnalen

Garnaalkroketten met handgepelde Oostendse garnalen

Bisque van strandkrabben en garnalen

Salade van zomergroenten, piccalilly veggi

À la carte

Hoofdgerechten

Vol-au-vent van hoevekip

Caesar salad

Pasta met zeevruchten en pesto

Ravioli van geitenkaas met duo van mergpompoen veggi

Filet pur met béarnaise of pepersaus

Côte à l’os Burggraeve
( 1.2kg – 2 pers. ) Pepersaus of Béarnaise

Chateaubriand met warme groenten en Béarnaise
( 400g – 2 pers. )

Steak tartaar in de zaal bereid

Trio van slibtong “Meunière”

Roggevleugel met kappertjes

Kabeljauw
keuze tussen gebakken of gestoomd met een saus naar keuze: À l’Ostendaise – Sausje van groene kruiden – Fondue van tomaten