Openingsuren

Dagelijks geopend vanaf 17u30 tot 23u00
Op vrijdag en zaterdag is de keuken open tot middernacht

Restaurant Fortuna: uniek tafelen met zicht op de speelzaal

Wij bieden u een gevarieerde kaart, aangevuld met seizoenssuggesties. U kunt zowel kiezen voor klassiekers uit de Franse keuken als voor verrassende combo’s met een eigentijdse toets. Geniet van een heerlijk diner in een warm en uitnodigend kader en werp terwijl al eens een blik op de speelzaal. Misschien valt u later op de avond zelf wel in de prijzen!

Vanaf nu serveren wij ook Specials: verse dagschotels voor slechts €15.00 – spelkrediet inbegrepen. Bekijk de dagmenu’s hieronder.

Onze kaart

Duo van kroketten met grijze garnalen €15,00
Oostendse garnale/krokante peterselie/citroen

Gevulde tomaat met garnalen ( 1 of 2 stuks) €14,00 – €26,00
Belgische tomaat/huisgemaakte mayonaise/krokant slaatje

Schijfjes van ambachtelijk gerookte Schotse zalm €15,00
peterselie/gehakte ajuin/toast/citroen

Zeefantasie €15,00
Gerookt, gemarineerd & gekonfijte vis / wasabiroom / zalf van rouille

Herfstslaatje €14,00
Slahart / spek / girollen / kippenoesters / gepocheerd ei

Koninklijke marbré €17,00
Eend / ganzenlever / iberico ham / prei / oude balsamico 

Gebakken Sint – Jacobsvruchten uit Erquy €17,50
Gekarameliseerd witloof / yuzu / mandarijn / wortel / crunchy prei

Gebakken langoustinestaartjes €22,50
8 Fijne specerijen / linguini / groentensliertjes / zachte curry / basilicum / gekonfijte tomaten

Gebakken tong “Belle Meunière” €23,00
frietjes/citroen/polderboter

Gebakken kabeljauwrug €22,00
mousseline/krielaardappeltjes/platte peterselie

Gegrilde rundstournedos €24,00
béarnaisesaus/gekonfijte kerstomaat/frietjes

Gebakken kalfszwezerik €27,00
kippenbouillon/ganzenlever/paddenstoelen/linguini

In tijmolie gebakken kabeljauwhaas €26,00
Krokante ajuin / courgettentapenade / bouillabaise emulsie / zwarte ramenas

Stukjes gebakken lotte’ €24,00
zalf van erwtjes / groentenpuntjes / crumble van chorizo / hoeveboter

Rundsvlees in 3 bereidingen €27,00
Gebakken filet pur van Limousin / Italiaanse tartaar / Wagyu burger

Gebakken kalfszwezerik €25,00
Rode & gele biet / piment d’Espelette / courgette / spinazie / kruidenwijn

Slibtong “Meunière” (3 stuks) €20,00
frietjes/citroen/polderboter

Steak met frietjes €20,00
Limousin / béarnaise / gekonfijte tomaten

Gebakken borst van hoevekip €15,00
Paddenstoelen / 4 pepers / room

Reuzenhamburger €17,50
Wagyu / rode ajuin / mosterdslaatje / gribichesaus

Rundstartaar smaakvol door ons bereid €19,50
Frietjes / fris slaatje / huisgemaakte mayonaise

Groentenlasagne (veggie) €17,00
Wortel / courgette / knolselder / tomaat / basilicum

Crème brûlée €7,00
hoeve-eieren/rietsuiker/tonkabonen

Fantasie van 3 chocolades €7,50
fondant- melk & witte chocolade/speculoos/goudpoeder

Moskoviet van hazelnootpraliné €6,50
room/hazelnootpoeder/karamel/chocolade/koffie

Crumble van peren met ijs €7,00
gekonfijte peren/amandel/crumble/vanilleroomijs/warme chocolade

Drie soesjes gevuld met vanille roomijs €7,50
Vanille uit Haïti / warme chocolade

Glaasje lucky bubbels & hapje van de chef

***

Gebakken Mechelse asperges
kippenoester / groentensliertjes / aspergecappuccino

***


Ovengebakken zeewolf

venkel / tomaat / rode peper / courgettespaghetti / basilicum

of

Pluma Iberico (filet mignon) ( + 4€ suppl. )
rabarber / spinazie / lentegroenten / gember / Sarawakpeper

***

Tiramisu
mango / papaya / bananenlikeur /chocoladepoeder/ mascarpone

€ 35,00

Glaasje cava & proevertje van de chef

***

Carpaccio van verse zalm en Sint-Jakobsnootjes
groentensliertjes / marinade van specerijen / wakaméslaatje / limoen

***

Gebakken langoestinenstaartjes
groentenjulienne / verse linguini / curry / 8 kruiden

***

Gebakken skrei
minigroenten / krokante knolselder / Charlotteaardappelen / karamel van sjalot

***

Crème brûlée met 2 aroma’s
witte chocolade / yuzu

€45,00

Zondag 26/03
Voorgerecht van de dag
Steak met zingarasaus
Dessert van de dag

Maandag 27/03
Voorgerecht van de dag
Waterzooi van vis
Dessert van de dag

Dinsdag 28/03
Voorgerecht van de dag
Stoofvlees met St Paulusbier
Dessert van de dag

Woensdag 29/03
Voorgerecht van de dag
Steak met choronsaus
Dessert van de dag

Donderdag 30/03
Voorgerecht van de dag
Gegrilde zeebrasem met ansjovisboter
Dessert van de dag

PERFECT PAIRS MENU ( Soep + hoofdgerecht ) 15€
TWO OF A KIND MENU ( Voorgerecht + hoofdgerecht ) 18€
THREE OF A KIND MENU ( Voorgerecht + hoofdgerecht + dessert ) 21€

In alle menu’s zit 5€ gratis speltegoed inbegrepen!

Reserveren?


Rating